Köszöntjük a megújúlt webáruházunkban!

Kellemes időtöltést kivánunk!

                              Ügyfélszolgálatunk elérhetősége: +36 (70) 360-04-18; info@cottonhome.hu

GOLDEN EYE zsákrugós matrac - 160x200x24 cm
GOLDEN EYE zsákrugós matrac - 160x200x24 cm
398 000 Ft

GOLDEN EYE zsákrugós matrac - 160x200x24 cm

 

A Golden Eye matrac hipoallergén.

A benne lévő latex hab érzékeli a test súlyát, alkalmazkodik a test kontúrjához és nem tömörödik.

A latexből készült matracok lehetővé teszik a kényelmes alvást, mivel alvás közben egyenletesen elosztják a nyomást a matrac teljes hosszában.

A matrac latex és kókuszrost kombinációja, rugalmasságának köszönhetően eltávolítja a nyomást. Enyhítik az izomfájdalmat.

A zsákrugó rendszer egymástól független rugókból áll, amelyek összekapcsolt zsebekben vannak elhelyezve. Ennek köszönhető, hogy éjszakai forgolódásunk nem kelti fel partnerünket.

A 7 anatómiai zónára van osztva matrac, ami a test 7 különböző területéhez igazodik, és ezáltal elősegíti a normális vérnyomás fenntartását, és csökkenti az alvás közbeni átfordulások.

 

Garancia 7 év.

A jó matrac jellemzői

Életünk egyharmadát alvással töltjük, ezért nem mindegy, hogy milyen körülmények között tesszük ezt, a legfontosabb, hogy a számunkra legtökéletesebb matracot válasszuk ki. A jó matrac alátámasztja a gerincet, derekat és vállat. Kényelembe helyezi testünket pihentet, ellazít. Mivel minden ember más, ezért matrackínálatunkat széles választékkal raktuk össze, hisz van, aki a kemény matracot és van, aki a puhább matracot szereti.

Milyen matracok közül választhatok?

A HR hideghab matracok kiváló formakövető, maximális alátámasztást biztosító matracok. Ezért javítja a keringést, enyhíti a zsibbadásérzést a testben.

A memóriahabos matracokok extra komfortérzetet adnak a testnek, puha matracok. A memóriahab biztosítja, hogy matracod mindig az eredeti állapotába álljon vissza, miután felkeltél. Nehezebben alakul ki „gödör” a tested alatt, mint a hagyományos matracoknál. Ha ízületi vagy derékfájdalmaid vannak, tökéletes választás. Nyugodt alvást biztosít, így éjszaka nem fogsz annyit forgolódni, mint amennyit szoktál.

A táskarugós matracok rugói egymástól függetlenül tudnak mozogni, mivel mindegyik rugó, külön zsákban helyezkedik el. Nagyon magas minőségű termékek. Ennek köszönhetően csak a test alatt süllyednek a rugók, így alvó társadat nem zavarod, ha megfordulsz. Matracaink különböző zónásak, minél több a matracban lévő zóna, annál jobb minőségű és annál kényelmesebb a testnek a matrac.

A hybrid matracok belseje táskarugós szerkezetű, külső rétege memóriahabos. Így ezek a matracok, rugalmasak és tökéletes tartást biztosítanak a testnek.

398 000 Ft
Adatok
Méret:
160x200x24 cm
Cikkszám:
goldene160