Termékajánló
Termék részletek


NATURTEX 7 zónás memory fedőmatrac - 90x200 cm

NATURTEX 7 zónás memory fedőmatrac - 90x200 cm
 • NATURTEX 7 zónás memory fedőmatrac - 90x200 cm
 • NATURTEX 7 zónás memory fedőmatrac - 90x200 cm
 • NATURTEX 7 zónás memory fedőmatrac - 90x200 cm
 • NATURTEX 7 zónás memory fedőmatrac - 90x200 cm
25 990 Ft
Tipus:
fedőmatrac

NATURTEX Memóriahabos Matracvédő / Fedőmatrac

 

Méret: 90x200 cm

Fedőanyag: 100% poliészter Aloe Vera kikészítéssel
Töltet: 100% viszkoelasztikus poliuretán hab
Szín: fehér, zöld paszpollal, 3D AirMesh betéttel

Matrac magasság: 3,8 cm
Moshatóság: csak a huzat

A memory fedőmatrac a test különböző zónáit eltérő keménységgel támasztja alá. Megújítja és komfortosabbá teszi a meglévő matracot, meghosszabbítja annak élettartamát.


A termék oldalán található, a Naturtex által kifejlesztett AirPlus-rendszer segítségével kialakított 3D lélegző anyag kiváló légáteresztő-képességgel rendelkezik, így az alvást egyszerre teszi frissítővé és pihentetővé.


A levehető, mosható huzat aloe vera kikészítésű. A növény zselés leveleinek kivonata számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, amelyek jótékony hatásúak a bőrre.


A memory szivacsot – más néven viszkoelasztikus poliuretán habot – a ’60-as években, a NASA tudósai fejlesztették ki. Eredeti célja az volt, hogy az amerikai űrhajók ülései optimális testtartást és súlyeloszlást biztosítsanak extrém körülmények között is. Az ún. emlékező hab az 1990-es években terjedt el szélesebb körben, ekkor már az egészségügyben és a háztartásokban is használták. A memory szivacs sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal a memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Ennek nagy előnye, hogy alvás közben alátámasztja a nyakcsigolyákat, így egyenesen tartja a gerincet. Csökkenti a nyaki izomfájdalmakat, gyorsítja az izomregenerálódást.

 

 • Méret
  90x200 cm
  Cikkszám
  0846
Webáruház készítés