Termékajánló
Termék részletek


Naturtex Viral Stop Paplan

ÚJ
Naturtex Viral Stop Paplan
 • Naturtex Viral Stop Paplan
 • Naturtex Viral Stop Paplan
 • Naturtex Viral Stop Paplan
12 970 Ft
Szín:
Fehér
Tipus:
Paplan
Fedőanyag: 100% poliészter-microfiber Viral Stop kezeléssel
Töltet: 100% poliészter
Méret: 140x200 cm
Töltősúly: 800 g
Szín: Fehér
Moshatóság: 40°C

Próbálja ki a Naturtex legújabb termékét! Időtálló, kiváló minőségű, mosható kispárna, a legújabb fejlesztések felhasználásával, különleges kikészítéssel.

 

A VIRAL STOP technológia hatékonyan veszi fel a küzdelmet a COVID-19 elleni védekezésben, melyet a SARS-CoV-2 európai törzsén teszteltek, így semlegesítve a SARS-CoV-2 fertőzőképességét. A kezelés során a textíliákban 99,99%-kal csökken a vírusok száma két órán belül. Könnyen kezelhető, 40 C°-on mosható.

 

HOGYAN MŰKÖDIK A VIRAL STOP™?

A VIRAL STOP™ technológia a cink-pirithion (ZnP) és a cink-oxid (ZnO) vírusellenes tulajdonságait használja fel sok más aktív összetevő között, amelyek hatékonynak bizonyultak a vírusok, többek között a koronavírus ellen is. Működése során megsemmisíti a vírusok membránját, és blokkolja azok replikációs (többszöröző) rendszereit. A VIRAL STOP™ aktív gátat képez a kórokozókkal szemben is. Az ISO 20743 és az ISO 13629-2 szabványoknak megfelelően számos baktérium és gombák esetében hatásos: Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Klebsiella pneumoniae, Aspergillus niger.

 • Méret
  Egyszemélyes 140x200 cm
  Kezelési útmutató
  Kezelési útmutató
  Cikkszám
  6377054
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés