Termékajánló

Hírek

2018.04.11
Figyeljünk a matracvédelemre!

Hogyan is járul hozzá a megfelelő matracvédelem az egészséges alváshoz, és hosszabbítja meg a matrac élettartamát?

Akár felnőtt, akár gyerekek számára, a matrac védelme elősegíti az egészséges, kiegyensúlyozott alvás. A kiegészítő védelem nélküli - például gyermek matrac esetén a szennyeződések behatolnak a matracmagba, és ott maradnak. Az ágy nedves hője hamar károsító baktériumoknak ad életteret. Így okoz egészségügyi problémát az érzékeny személyeknek. Veszélyt jelent azoknak a gyermekeknek akiknek az immunrendszere még nem teljesen kifejlődött. Ezért a matracok teljes körű védelme nem csak a matrac élettartamának meghosszabbítása érdekében nagyon fontos.
A matracvédő akkor biztosít megfelelő védelmet, ha annak anyag összetétele lélegző és könnyen tisztítható (a pamut és szintetikus anyagok is rendelkeznek ezen tulajdonságokkal) egyik oldala pedig vízzáró.

 


Webáruházunkban különböző méretű matracvédők közül válogathat kedvére.

Matracvédő kínálatunk


A Naturtex Medisan termékcsalád matracvédői gyógyászati segédeszköznek minősülnek, ezért egészségbiztosítási pénztáraknál elszámolhatóak!


Ha szeretné a Naturtex Medisan termékcsalád valamelyikét elszámolni, kérjük tüntesse fel megrendelésénél Egészségbiztosítójának nevét és címét, tagszámát, mert az általunk így kiállított számlával tudja elszámolni a termék árát.

Webáruház készítés