Köszöntjük webáruházunkban!

                              Ügyfélszolgálatunk elérhetősége: +36 (70) 360-04-18;

         info@cottonhome.hu

MATRACOK

A jó matrac jellemzői

Életünk egyharmadát alvással töltjük, ezért nem mindegy, hogy milyen körülmények között tesszük ezt, a legfontosabb, hogy a számunkra legtökéletesebb matracot válasszuk ki. A jó matrac alátámasztja a gerincet, derekat és vállat. Kényelembe helyezi testünket pihentet, ellazít. Mivel minden ember más, ezért matrackínálatunkat széles választékkal raktuk össze, hisz van, aki a kemény matracot és van, aki a puhább matracot szereti.

Milyen matracok közül választhatok?

A HR hideghab matracok kiváló formakövető, maximális alátámasztást biztosító matracok. Ezért javítja a keringést, enyhíti a zsibbadásérzést a testben.

A memóriahabos matracokok extra komfortérzetet adnak a testnek, puha matracok. A memóriahab biztosítja, hogy matracod mindig az eredeti állapotába álljon vissza, miután felkeltél. Nehezebben alakul ki „gödör” a tested alatt, mint a hagyományos matracoknál. Ha ízületi vagy derékfájdalmaid vannak, tökéletes választás. Nyugodt alvást biztosít, így éjszaka nem fogsz annyit forgolódni, mint amennyit szoktál.

A táskarugós matracok rugói egymástól függetlenül tudnak mozogni, mivel mindegyik rugó, külön zsákban helyezkedik el. Nagyon magas minőségű termékek. Ennek köszönhetően csak a test alatt süllyednek a rugók, így alvó társadat nem zavarod, ha megfordulsz. Matracaink különböző zónásak, minél több a matracban lévő zóna, annál jobb minőségű és annál kényelmesebb a testnek a matrac.

A hybrid matracok belseje táskarugós szerkezetű, külső rétege memóriahabos. Így ezek a matracok, rugalmasak és tökéletes tartást biztosítanak a testnek.