Köszöntjük webáruházunkban!

                              Ügyfélszolgálatunk elérhetősége: +36 (70) 360-04-18;

         info@cottonhome.hu

ÁGYNEMŰHUZAT GARNITÚRÁK

Életünk majdnem egyharmadát alvással töltjük, ezért nagyon fontos a megfelelő ágynemű kiválasztása.
Egy kiegyensúlyozott nap elengedhetetlen része a pihentető alvás.
Az ágyneművásárláskor a kényelmes, egészséges és tartós anyagokat részesítjük előnyben.
Egy kis segítséget nyújtunk a textilfajták jobb megismerése érdekében:


Pamut: A legnépszerűbb természetes textilfajta. A pamut anyaga tartós és felettébb puha. Mivel magas a légáteresztő képessége, ezért biztosítja, hogy a testünk alvás közben is szellőzzön. Ezáltal nem vált ki izzadást és kellemetlen érzést. Friss érzést nyújt és rugalmasságának köszönhetően tartós is. Viszont hajlamos a gyűrődésre, valamint magas hőfokon történő mosáskor összemehet.

Polipamut: 
modern anyag, mely magában egyesíti a pamut puhaságát és a poliészter praktikusságát. A polipamut lágy, könnyed és a pamuttal ellentétben légáteresztőbb. Hatalmas előnyei közé tartozik a gyors száradás, az ellenállóképesség, a színek állandósága és nem utolsósorban az a tény, hogy nem gyűrődik. Ezt az anyagot szinte nem szükséges vasalni. 


Poliészter: A szintetikus anyagok közül ezt használják a leggyakrabban. Sima, fényes és puha tapintású. Nem gyűrődik túlságosan, és ellenáll a magas hőmérsékletnek.

Szatén: A szatén pompás érzést nyújtó textília. Anyaga fényes és sima. Az ágyneműk gyártásához gyakran használt szatén jó minőségű és meglehetősen drága szövetfajta.

Bambusz: A bambusznádból kinyert természetes rostokkal átszőtt anyagot bambusz textilnek nevezik. A bambuszrost antibakteriális hatásának köszönhetően kiemelkedően higiénikus közérzetet nyújt. Ez egy lágy szövetfajta és mivel légáteresztő, ezért hűsítő érzést biztosít. Használata ideális a nyári időszakban. Nedvszívó tulajdonságából kifolyólag felszívja az izzadságot és nem okoz kellemetlen érzést. Könnyed, puha és selymes tapintása van.

Krepp: Az ágynemű 60 fokon mosható, könnyen kezelhető, nagy előnye, hogy vasalást nem igényel. Az anyag kiváló minősége miatt a színek nem fakulnak ki, az anyag megtartja eredeti szerkezetét, kényelmes és puha marad.