Termékajánló
Termék részletek


NATURTEX Memory Nyakpárna

NATURTEX Memory Nyakpárna
 • NATURTEX Memory Nyakpárna
 • NATURTEX Memory Nyakpárna
 • NATURTEX Memory Nyakpárna
5 310 Ft
Tipus:
nyakpárna

Memory Nyakpárna:

Fedőanyag: 3D AirMesh
Töltet: 100% viszkoelasztikus poliuretán hab
Méret: 33x30cm
Szín: zöld
Moshatóság: csak a huzat
Csomagolás: doboz

 • A Naturtex Kft. kitűnő megoldást kínál az úton lévőknek: a memory nyakpárna segítségével ugyanis a hosszan tartó utazás kényelmesebbé és pihentetőbbé tehető.
  A memory szivacsot – más néven viszkoelasztikus poliuretán habot – a ’60-as években a NASA tudósai fejlesztették ki. Eredeti célja az volt, hogy az amerikai űrhajók ülései optimális testtartást és súlyeloszlást biztosítsanak extrém körülmények között is. Az ún. emlékező hab az 1990-es években terjedt el szélesebb körben, ekkor már az egészségügyben és a háztartásokban is használták. A memory szivacs sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal a memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Ennek nagy előnye, hogy alvás közben alátámasztja a nyakcsigolyákat, így egyenesen tartja a gerincet. Csökkenti a nyaki izomfájdalmakat, gyorsítja az izomregenerálódást.
  Azoknak ajánljuk, akik régóta keresik a megoldást az utazás közbeni pihenés kényelmesebbé tételére, a nyakizmok elgémberedésének elkerülésére.

 • Cikkszám
  6357636
Webáruház készítés