Termékajánló
Termék részletek


NATURTEX AirPlus memory párna

NATURTEX AirPlus memory párna
  • NATURTEX AirPlus memory párna
  • NATURTEX AirPlus memory párna
  • NATURTEX AirPlus memory párna
  • NATURTEX AirPlus memory párna
11 030 Ft
Tipus:
hanyat és oldalt fekvőknek

NATURTEX AirPlus memory párna

Fedőanyag: 100% poliészter
Töltet: 100% viszkoelasztikus poliuretán hab
Szín: fehér, zöld paszpollal, 3D AirMesh betéttel
Moshatóság: csak a huzat

Méret: 52x32 cm

A termék oldalán található, Naturtex által kifejlesztett AirPlus-rendszer segítségével kialakított 3D lélegző anyag kiváló légáteresztő-képességgel rendelkezik, így az alvást egyszerre teszi frissítővé és pihentetővé. Az új formatervezéssel kialakított párna íve tökéletesen követi a nyak és a váll vonalát.


A memory szivacsot – más néven viszkoelasztikus poliuretán habot – a ’60-as években a NASA tudósai fejlesztették ki. Eredeti célja az volt, hogy az amerikai űrhajók ülései optimális testtartást és súlyeloszlást biztosítsanak extrém körülmények között is. Az ún. emlékező hab az 1990-es években terjedt el szélesebb körben, ekkor már az egészségügyben és a háztartásokban is használták. A memory szivacs sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal a memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Ennek nagy előnye, hogy alvás közben alátámasztja a nyakcsigolyákat, így egyenesen tartja a gerincet. Csökkenti a nyaki izomfájdalmakat, gyorsítja az izomregenerálódást.


Ajánljuk a memory párnák kedvelőinek, akiknek a kényelmes, egészséges párnaforma mellett a termék légáteresztő képessége is fontos.


Csak a párna huzata mosható!

Ha szeretné elszámoltatni az egészségpénztárával, kérjük a számlázási adatoknál adja meg a saját nevét, a tagkódját, valamint az egészségpénztára nevét, címét. Az általunk így kiállított számlával tudja elszámoltatni a termék árát az egészségpénztárral.

  • Cikkszám
    6351436_
Webáruház készítés